Welcome Home Church

Eenheid door Verscheidenheid

Activiteiten

Welcome Home Church organiseert onder andere de volgende activiteiten:

 

Samenkomsten

Iedere zondagochtend hebben we om 10.00 uur een gezinssamenkomst in de Stadslaankerk. De zondag na de Vaderhart Avond hebben we geen dienst. Houdt hiervoor onze agenda in de gaten!

Op de 1e zondag van de maand vieren we het Heilig Avondmaal en bij iedere Samenkomst is er de mogelijkheid om gebed te vragen voor uw situatie, gezondheid of omstandigheden.

Na afloop van de Samenkomst is er koffie/thee/frisdrank en tijd voor fellowship.

  

Kindersamenkomsten

Voor de kinderen is er een speciale Kindersamenkomst.

Na de aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen samenkomst om daar met elkaar te kunnen (op)groeien.

 

Jeugdavonden

Voor de jeugd van 12 - 30  jaar hebben we eens per 2 weken een jeugdavond op vrijdagavond in de 'oneven' weken

We organiseren avonden, maar ook doe-activiteiten, om het met elkaar over het leven(de) geloof te hebben. Daarnaast zijn we ook geconnect met andere Churches en Jeugdgroepen en bezoeken soms andere groepen of Events op andere locaties.

Heb je interesse om aan WHC-Jeugdavond(en) deel te nemen? Laat het ons weten!

 

Vaderhart Avonden

Meerdere malen per jaar organiseren we, op de 3e zaterdagavond van de maand, een interkerkelijke Vaderhart Avond.

Op deze Vaderhart Avonden worden wisselend sprekers en bands uitgenodigd uit binnen- en/of buitenland. Onderdeel van de Vaderhart Avonden zijn ook de Profetic Worshipnights, hierin werken we samen met andere Churches, Ministries en diverse bandleden.

Er wordt tijdens deze avonden veel ruimte gegeven aan de gaven van de Heilige Geest, alles onder de veilige leiding van het team van Welcome Home Church.

 

Genezingsdiensten

We organiseren Genezingsdiensten. Dit doen we samen met andere Churches of Ministries. Op 20 en 22 april 2018 hadden we Genezingsdiensten met Evangelist Jan Zijlstra. Op 17 juni Vaderdag hebben we een Genezingsdienst met Steve Kasyanenko gehad. De volgende Genezingsdiensten staan gepland op 26 en 28 oktober 2018 met Evangelist Jan Zijlstra van Wings of Healing. Voor 2019 zijn we ook al weer druk aan het plannen, houdt daarvoor onze agenda in de gaten!

 

Bidden en Vasten

Iedere woensdag hebben 's avonds een bidstond vanaf 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur in de Stadslaankerk. Overdag hebben we een tijd van vasten, naar gelang een ieder kan dragen

(voor meer informatie hierover verzoeken we u om contact met ons op te nemen).

 

Pastoraat

Voor een ieder die deelneemt aan Welcome Home Church is er mogelijkheid voor het krijgen van Pastoraat. Hierin bieden we o.a. het programma 7-stappen aan en persoonlijke begeleiding.

 

Man Active

Een aantal keren per jaar houden we een activiteit voor mannen. Door Man Active ontmoeten we elkaar in een ontspannen sfeer om zo gesprekken met elkaar te hebben en een leuke activiteit te doen!

 

Vrouwen Ontmoeting

Onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers erbij ontmoeten de vrouwen elkaar een aantal keer per jaar op een leuke locatie. Goed voor opbouw maar ook ontspanning.

 

Blijf voor de activiteiten en het laatste nieuwe onze agenda bekijken of onze facebookpagina voor de meest actuele informatie!

 

 

Volg ons ook op:

www.facebook.com/welcomehomechurch.nl